divendres, 5 de maig del 2017

UN CARNAVAL DE PEL·LíCULA


          Aquest any a l'escola norai vam celebrar ,com cada any,el carnaval difresant-mos.Aquest any la tematica eren películes.En concret les películes eren:AVATAR,CANTA,EL MAG D'ÒZ i ALICIA AL PAÍS DE LES MARAVELLES.         
         
          Al taller de AVATAR varen fer un arbre de la vida amb globus,que cada globus era una vida d'un AVATAR si un globus esplotaba un AVATAR "moría"
          
           El taller de canta tenía molta dibersitat de personatjes com:les conietes,el director(coala),joni(el goril·la),els dos porcs i l'erissó.El vestuari era molt realista,fins i tot tenien complements com : microfons,guitarres , pianos,amplificadors de música...
          
            Les disfresses de MAG D'OZ eren molt boniques i creatives.Els personatges eren:Doroci,el lleo,l'home de llauna,l'espanta ocells,la bruixa dolenta i la fada bona.El ball era espectacular ,tenien uns passos màgics!
           
            Els més petits van protagonitzar la pel·lícula d'ALICIA AL PAÍS DE LES MARAVELLES.Les cartes,les reines,els conills i les Alicies ,van donar una gran passetjada per maravellar-mos i fer-mos dir:
 ¡OOOOO,QUE BONICS!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada