dimarts, 25 de gener del 2011

El meu pas per l'escola.

Hola el meu nom es Víctor, vaig arribar al C.P.Norai quan tenia tres anys, la meva primera professora i per cert ue les millors que he tengut, va ser na Joana, amb ella jugàvem molt però també apreníem molt. Una altra professora que teníem era na Maite, que ens donava psicomotricitat i ens rèiem molt amb ella. Després tenguèrem a na Pilar, que també era molt simpàtica. Quan anàvem a quatre i cinc anys venia un dia a la setmana n'Aina logopeda i amb ella fèiem jocs.
A primer cicle m'anava molt bé i em sentia gran. Segon de primària implicava treballar un poc més que a primer, però era més o manco el mateix. Aquells dos anys vaig tenir de professores a n'Olga i na Maria Àngels, totes dues eren molt divertides, encara que un poc estrictes.
Tercer era un canvi brutal respecte a segon, cada dia deures, qualque examen ... Al 2n cicle (3r i 4t) les meves professores eren na Maria Àngels que ja la havia tengut a primer cicle i na Sònia, que fins ara era mestre de educació física. Quart va ser pràcticament igual que tercer només que havíem de treballar més perquè érem els grans de segon cicle.
L'any vinent vaig passar a 5è, era un canvi bastant gros, una passa de gegant a la meva vida. Quan vaig arribar a 5è vaig conèixer a: en Bep, que em feia matemàtiques i medi, a n'Andrés, que em feia castellà i plastica, i na Cati, a na Cati ja la coneixia de que abans també em feia música, però quan vaig arribar a 3r cicle na Cati era la meva tutora i em feia català, música i educació per a la ciutadania i segur que quan marxi cap a l'institut els estranyaré molt. També teníem uns quants mestres de suport, que eren: Na Margalida i a en Llorenç. A 5è les meves notes baixaren molt en proporció a 2n cicle.
Aquest any a 6è estic duguen millors notes perquè estic posant més ganes, al contrari que a l'any passat. Aquest any en Bep s'ha jubilat, i al seu lloc ha vengut en Martí, que també es molt bon mestre.
Jo crec que no serà gens fàcil, però jo em veig qualificat per treure més o manco bones notes.
De gran vull estudiar per ser dissenyador de cotxes, vull viure a Barcelona, estudiar allà, i viure amb el que em guanyi de la feina.
El que més m'ha agradat de l'escola de moment ha estat el viatge a Menorca, quan anava a 5é.
Adéu a tots els que han estat els meus mestres, gracies a tots¡¡!!
=)

EL MEU PAS PER L'ESCOLA

                                   EL MEU PAS PER L'ESCOLA


Hola sóc n'Anlly Dayana Muñeton. Q . Jo vaig arribar a l'escola Norai a segon. El primer dia la professora em va presentar a tota l'escola i m'ho vaig passar molt bé. Quan vaig arribar em va passar una cosa molt graciosa,que em vaig anar a la classe de primer i no era la meva classe la meva classe era segon.
A jo em va anar malament totes les classes perquè no sabia català. A segon jo tenia de professores a Olga i Maria Àngels i eren molt divertides. A tercer i a quart vaig tenir de professores a na Sònia i Maria Àngels, i el curs era mes difícil. A cinquè i a sisè vaig tenir de professors a Bep.Era molt bromista i sempre ens posava un mal nom, i jo era Muñeton. Na Catí també es molt divertida però també estricta. N'Andrés es molt estricta però a vegades diu acudits.
A jo el que més m'ha agradat de l'escola ha estat :les excursions, les acampades, Carnestoltes quan em vaig disfressar de mag i els de tres anys eren els nostres conills.
A els mestres mai els oblidaré.
Jo el que mai oblidaré es quan en Llorenç i na Cati ens barallaven, perquè na Cati deia alguna cosa malament o una falta d' ortografia i en Llorenç corregia.
Però el que mai oblidaré es a na Cati perquè es una professora genial, jo crec si hauria un concurs de la millor professora del món guanyaria na Cati. Jo crec que l'institut es molt difícil, si m'esforç m'anirà bé i també esper que en l'institut hi hagi professors tan bons com Andrés, Cati, Bep ...
Jo vull ser de gran veterinària, perquè m'agraden els animals, o també actriu perquè m'agradaria que la gent em demanassi autògrafs.
Jo no vull deixar l'escola Norai perquè estimaré als professors però vull anar al institut perquè em vull sentir gran.

dimecres, 19 de gener del 2011

EXPOSICÍÓ A CAN FONDO "Riera Ferrari"

El dijous dia 13 de gener els nins de 3cicle varen anar a veure l'exposicio de Joan Riera Ferrari.
Riera Ferrari es un pintor de manacor,va neixer en 1942,no li posava titol als seus quadres.
El pintor Riera Ferrari va fer els seus quadres mirant unes roques anant en barca per  Suïssa.
     Pren notes i apunts d' aquells nous paisatges que li servien per elaborar uns quadres on aquesta tèmatica apareix per primera vegada. Joan Riera Ferrari es una artista valent i decidit, que no té por del risc, de l`experimentació, de fer un salt al buit, i els que fasin falta. Poc a poc va abandornar l' abstracció, per tornar a la terra, al món que tenia més a prop, a la seva mar, a les seves roques, en definitiva, a aquelles coses que justifiquen el viure perquè s'estimen, perquè són part de la vida d'un, del seu jo.
      A principis dels 90 enlloc de pintar el mar des de la terra ho va començar a fer des de la seva barca. Les roques li inspiraven, però, una vegada estant al taller, creava les seves pròpies roques.


   

Ganhdi

El dia 18/1/11 el grup de cinque varem parlar i veure documentals sobre Ganhdi. Ens varen posar una pel·licula sobre la seva història.. Va ser un revolucionari que volia lluitar pels drets dels indis sense arribar a la vilència. és un gran representant de la Pau.
Ens va servir com a referència pel nostre dia a dia ja que en violència no s'arreglen les coses. En diàelg si.

FESTA DE NADAL

El dia ,15/11/2010 ,els nins de 5è i 6è varem anar a cantar les nadales a l'auditori.Primer varem cantar els nins de l'escola Porta de's Moll despres Les Monges i per últim nosaltres.Els nins de 5è varen cantar una nadala que es titula Posa-lí nadal.La cançó es tregué de l'anunci de nesquick, per la qual cosa, era més propera a nosaltres perquè la coneixíem. Ens resultà més fàcil aprendre i adaptar la nadala. Aqui teniu el resultat:














Sa nadala de 6é es titula, Ja ha arribat nadal, la cançó es tregué de l'anunci de nocilla, aqui teniu  els resultat: