dimecres, 23 de febrer del 2011

Feim fang a plàstica

Cada divendres a la classe de plástica feim fang. N' Andrés ens va explicar com se feian cubs geometrics, quadrats de fang i més coses. 
     Una vegada que varen acabar de fer un cub de fang, varen agafar llapisos, rotuladors, pinces, petxines i coses petites per fer formes al cub geometric , i vàrem fer un forat per a que quan el posàvem al forn no explotés. Després li varem donar engogue, quan l'engogue es va aixugar amb un pinzell vàrem llevar l'engogue. Quan tots els nins acabaren el cub, varen començar a fer els nombres del quadrat màgic dels nins grans, mentres que l'altre grup ferà el de bolletes per als nins petits. 


    Aquest quadrat màgic està en '' La sagrada familia'' (es una església). Cada nin va elegir un nombre. Primer varen pintar els nombres per darrera amb un llapis per quan el posem al quadrat  quedes la marca del nombre. Una vegada fet la marca del nombre varen donar-li engogue. Després quan se va xugar varen llevar l'engogue amb un pincell, i amb un puntxo varem llevar l'engogue dels nombres, i amb tots els nombres varem formar el quadrat. Finalment n'Andres ficara el quadrat màgic al forn.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada